Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La fase final del Campionat d’Espanya de seleccions territorials sub 16 de futbol sala se celebra a Mataró

Escoltar

La fase final del Campionat d’Espanya de seleccions territorials sub 16 de futbol sala se celebra a Mataró

Els partits tindran lloc aquest cap de setmana al Pavelló Poliesportiu Teresa M. Roca



El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Josep M. Font; el vicepresident del Comitè Nacional de futbol sala de la Real Federació Espanyola de Futbol, Gonzalo Azcarate; i el president de la Lliga Catalana de Futbol de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle, han presentat avui en roda de premsa el programa de la fase final del Campionat d’Espanya de seleccions territorials sub 16 de futbol sala que tindrà lloc a Mataró el 9 i 10 d’abril.


 

El campionat de futbol sala se celebrarà al Pavelló Poliesportiu Municipal Teresa M. Roca i el disputaran les seleccions de Madrid, Castella La Manxa, Catalunya i Galícia. L’entrada és lliure.

 

L’horari dels partits és el següent:

 

. Primera semifinal: 11 h entre les seleccions de Madrid i Castella La Manxa

. Segona semifinal: 13 h entre les seleccions de Catalunya i Galícia

 

La final tindrà lloc el diumenge a les 12 h.

 

El passat mes de gener Mataró també va acollir els partits de fase prèvia del Campionat d’Espanya de seleccions territorials sub 16 de futbol sala en el qual hi van participar les seleccions de Catalunya, Aragó i Melilla.



El campionat està organitzat per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol i la Real Federació Espanyola de Futbol amb el suport del Futsal Mataró i l’Ajuntament de Mataró.