Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat i l’Ajuntament consensuen no tancar cap grup de P3 abans de la preinscripció escolar

Escoltar

La Generalitat i l’Ajuntament consensuen no tancar cap grup de P3 abans de la preinscripció escolar

L’acord l’han consensuat les dues administracions després de les reunions mantingudes per l’alcalde, David Bote, i el regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, amb el director general de Centres Públics, Lluís Baulenas, i amb la nova directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament Maresme-Vallès Oriental, Carmina Pinya. Les competències en matèria d’ordenació i planificació educativa són de la Generalitat, que ha volgut mantenir-se receptiva a la voluntat expressada pels grups municipals, el Consell Escolar i associacions de pares i mares del municipi.


 

De les darreres converses establertes entre els representants de les dues administracions se n’ha derivat l’acord que no es tancarà cap grup abans de la preinscripció escolar. Les dues administracions es comprometen a revisar i adequar l’oferta després del període de preinscripció.

 

La voluntat de diàleg i consens de la Generalitat va més enllà i s’acorda també una reducció de la ràtio als grups de P3 en cinc escoles d’alta complexitat del municipi. Els grups seran de 22 alumnes.

 

A més, les administracions es comprometen a estudiar l’obertura d’un nou grup de primer de primària, en funció de les necessitats d’escolarització i la preinscripció.