Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat manté la moratòria del trasllat del sociosanitari

Escoltar

La Generalitat manté la moratòria del trasllat del sociosanitari

L’alcalde i el regidor de Salut s’entrevisten amb el conseller Antoni Comin



L’alcalde de Mataró, David Bote, i el regidor de Salut, Joan Vinzo, s’han reunit aquest matí amb el conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comin, i amb el director general del CatSalut, David Elvira.


 

El conseller ha confirmat que manté en peu la moratòria per al trasllat dels llits d’atenció sociosanitària de l’antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena a l’Hospital de Mataró.

 

A banda de traslladar l’oposició del consistori al trasllat del sociosanitari, l’alcalde i el regidor han demanat a la Generalitat el reconeixement de l’infrafinançament històric de l’Hospital de Mataró i la necessitat d’un pla d’inversió urgent en renovació d’equips per mantenir la qualitat assistencial.

 

El setembre de 2015 el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat una proposta de resolució per instar el Consorci Sanitari del Maresme i el Departament de Salut de la Generalitat a l’elaboració participada del Pla director sociosanitari de Mataró-Maresme. Sobre aquesta qüestió, el conseller s’ha mostrat favorable a la creació d’una comissió conjunta de treball passat Setmana Santa.