Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mitja Marató Ciutat de Mataró centralitzarà activitats i tots els serveis pre i post cursa al Poliesportiu Jaume Parera

Escoltar

La Mitja Marató Ciutat de Mataró centralitzarà activitats i tots els serveis pre i post cursa al Poliesportiu Jaume Parera

La Marató escolar se celebrarà el dissabte 3 de desembre al matí

El regidor d’Esports, Josep Maria Font, i la gerent de l’empresa Diversport, Sònia Jornet, han presentat avui la 19a edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró Gran Premi Diputació de Barcelona i la 23a edició de la Marató Escolar que se celebraran el 4 i el 3 de desembre, respectivament. L’acte s’ha realitzat al Poliesportiu Municipal Jaume Parera on enguany es centralitzaran un seguit de serveis pre i post cursa orientats als esportistes i als seus acompanyants. 




L’empresa Diversport ha estat la guanyadora del concurs públic per a portar a terme la gestió i explotació d’aquesta cursa per als anys 2016 i 2017, després que s’hagués esgotat l’anterior contracte.




Entre les propostes de millora presentades per aquesta empresa hi ha la celebració d’una Fira del Corredor que inclou activitats pels esportistes però també pels acompanyants. Aquestes activitats es centralitzaran al Poliesportiu Municipal Jaume Parera on hi haurà conferències, dinamització infantil, concursos i presència de firmes relacionades amb el running. Entre els serveis pels corredors hi haurà, a més de la recollida centralitzada dels dorsals, dutxes, servei de fisioteràpia professional, recuperació nutricional i seguiment on-line de la marató, entre d’altres.




La bossa del corredor i la bossa del voluntari amb diferents productes i materials també és una altra de les propostes d’aquesta empresa que vol arribar a la mateixa xifra de participants que en la darrera edició, més de 2.500 corredors. Pel que fa a les inscripcions, s’ofereix un preu més baix pels esportistes que s’inscriguin abans. Des dels 18 € que valia abans del 15 d’octubre, hi ha un preu de 20 € fins al 15 de novembre i 24 € fins a tancar inscripcions.




L'atleta d’èlit Carles Castillejo, del club CA Adidas, serà l’embaixador de la mitja de Mataró i lluitarà pel podi després de guanyar la passada cursa de la Mercè de Barcelona i comptar amb un palmarès amb victòries internacionals.




El circuit d’aquesta 19a edició serà el mateix que el de l’edició anterior, quan es va canviar per fer-lo més ràpid, i serà amb sortida i arribada al Parc Central de Mataró. Pel que fa als premis, hi haurà trofeus i premis en metàl·lic per als tres primers corredors absoluts tant masculins, com femenins. I també s’afegiran 1.000 € si es superen els rècords masculins i femenins actuals de la prova.




La Mitja Marató està organitzada per la Direcció d’Esports mitjançant l’empresa catalana Diversport, conjuntament amb el Centre Atlètic Laietània, el Grup d’Atletisme Lluïsos Mataró, i la Colla Maimakansu amb el suport de la Diputació de Barcelona al ser una prova inclosa en la Challenge de Mitges Maratons. La cursa comptarà amb diferents patrocinadors i col·laboradors.




23a Marató Escolar




La 23a edició de la Marató Escolar se celebrarà el dissabte 3 de desembre, a les 10 h, de forma que s’inclourà en les activitats del cap de setmana. La modificació de l’horari té com a objectiu la millora de la prova i el benestar dels participants i els seus familiars, que després podran gaudir de totes les activitats per infants que hi haurà durant tot el dia al Poliesportiu Municipal Jaume Parera.