Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mostra d’Entitats es posposa davant les previsions de pluja i se suspèn el Dia de la Música

Escoltar

La Mostra d’Entitats es posposa davant les previsions de pluja i se suspèn el Dia de la Música

La possibilitat de tempesta afecta també a les activitats de la jornada esportiva a la platja

El grup promotor de l’organització de la VI Mostra d’Entitats de Mataró ha decidit posposar la data de celebració de la VI Mostra d’Entitats, que s’havia de celebrar el proper dissabte 18, davant les previsions meteorològiques que anuncien pluges intenses. D’altra banda, se suspenen els actes amb motiu del Dia de la Música i algunes de les activitats de la jornada esportiva a la platja.

 

La sisena edició de la Mostra d’Entitats s’havia de celebrar d’11 a 21 h a la plaça de Santa Anna i La Riera i comptava amb la participació d’una setantena d’entitats de diferents àmbits: solidaritat, esports, veïnals, culturals, lleure, immigració, sociosanitari i medi ambient. En breu es comunicarà la nova data de celebració.

 

Pel que fa el Dia de la Música, la celebració havia de començar al matí amb els concerts de les escoles de música de la ciutat. A la tarda s’havia de celebrar el concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música de Mataró, abans de donar pas a les actuacions de cinc grups musicals de la ciutat.

 

 

Canvis a la jornada esportiva a la platja

 

Les previsions meteorològiques també condicionen la jornada esportiva a la platja que estava convocada per donar el tret de sortida a la temporada d’estiu. L’exhibició de dansa, la sessió oberta de zumba i la sortida de passeig a càrrec de Blaumar s’han suspès, mentre que la Mostra de futbol platja es trasllada al diumenge 19.

 

La resta d’activitats previstes a la platja, el passeig Marítim i el Port (entrenaments de vòlei platja, torneig de tennis platja, sortides en caiac, padelsurf i vela) es mantindran en funció del temps.