Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova graderia del Camp Municipal d’Esports del centenari ja està inaugurada

Escoltar

La nova graderia del Camp Municipal d’Esports del centenari ja està inaugurada

L’alcalde, David Bote, va presidir ahir diumenge l’acte d’inauguració de la nova graderia del Camp Municipal d’Esports del Centenari. La grada es va estrenar amb la celebració del Trofeu Iluro 2016 en el partit que va enfrontar el CE Mataró (2a catalana) i l’UE Rubí (1a catalana), amb victòria per als mataronins.

 

A l’acte inaugural van intervenir també el president del Club Esportiu Mataró, Fran Seijo, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font. També hi van assistir la regidora de Via Pública, Equipaments i Espais Públics, Núria Moreno, i el primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, entre altres membres del consistori i responsables de l’entitat esportiva. L’acte va comptar també amb l’actuació del grup de percussió Boetukada.

 

Les noves grades, amb capacitat per a un miler d’espectadors, han tingut un cost de 161.658,05 € IVA inclòs. D’aquest import, 90.000,00 € han estat finançats per la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona. A més, el CE Mataró ha instal·lat 408 seients.