Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La quarta edició de Les Dissantes amplia la proposta musical

Escoltar

La quarta edició de Les Dissantes amplia la proposta musical

El 23 de juliol se celebrarà la festa per la discapacitat de La Fundació el Maresme amb Catarres de cap de cartell

El regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, i el director gerent de la Fundació El Maresme, Albert Vidal, han presentat aquest matí la programació de les Dissantes, que arriba enguany a la seva quarta edició. Els Catarres és el principal nom d’un cartell que amplia la proposta musical amb 6 grups de música.

 

La Fundació El Maresme és una entitat amb 50 anys de recorregut que promou la inclusió social i la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual i que ho està treballant, entre d’altres, a través del Projecte Santi, nascut al setembre del 2012. El projecte es visualitza amb el personatge d'en Santi, icona de la discapacitat intel·lectual, i bandera de l’entitat. Les Dissantes suposen un punt d’inflexió en la visibilitat de les persones amb discapacitat de la comarca del Maresme i en la participació i solidaritat de la societat envers aquest col·lectiu.

 

La festa començarà a les 17 h amb activitats i jocs infantils, tot esperant un dels grans moments, la Flashmob Dissantes que començarà a les 20.30 h. Els participants podran ballar la coreografia de la nova versió de la cançó “Jo sóc com tu”, que s’ha fet especialment per a la ocasió, amb música dels Catarres. Els mateixos autors la interpretaran en directe. Properament es podrà trobar el vídeo tutorial per aprendre a ballar-la a través del web www.ensanti.cat.

 

A les 21 h hi haurà un acte nou, un sopar amb en Santi acompanyat de la música dels Ohio Band. A les 22 h tocarà el cantautor Ferran Exceso, per donar pas al també cantautor Cesc Freixas. A les 23.30 h la festa seguirà amb la rauxa del grup mataroní Ignorantes, que donarà pas a un dels grans moments de la nit (1 de la matinada) amb Els Catarres. El grup farà aturada a Mataró dins la gira “Supernova” per presentar el seu tercer i darrer treball d’estudi, “Big Bang”. El darrer conjunt musical a actuar serà Buhos, que havia de tocar a la darrera edició, però la pluja no ho va permetre. La seva proposta festiva d’ska-rock-tropical, com defineixen ells la seva música, farà ballar els assistents al Nou Parc Central, abans de tancar la nit amb la selecció musical de Dj Send0.

 

Les activitats són gratuïtes, i els diners que es recullin a les barres i a través dels elements de marxandatge seran destinats a la sostenibilitat de l’acte i a projectes per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.