Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona edició de Cantagran! oferirà un repertori de peces d’òpera i sarsuela

Escoltar

La segona edició de Cantagran! oferirà un repertori de peces d’òpera i sarsuela

El concert tindrà lloc dissabte 16 de gener a les 19 h al Teatre Monumental

La segona edició de Cantagran! se celebra el proper dissabte 16 de gener al Teatre Monumental. Al concert “Una nit a l’òpera... i a la sarsuela!”, impulsat per l’Auditori de Barcelona i l’Ajuntament de Mataró a través de la Direcció de Cultura i el Servei d’Igualtat i Ciutadania, hi participaran prop de 60 persones majors de 58 anys de Mataró.  


 

Cantagran! és un projecte que vol aconseguir que les persones grans tinguin l’oportunitat de veure’s involucrades en una activitat on aprofundir en els valors de la música de la mà de músics professionals i directors musicals amb una llarga trajectòria en el món coral.

 

El concert de dissabte, que començarà a les 19 h, oferirà un repertori de 15 peces d’òpera i sarsuela. La direcció musical anirà a càrrec de Montserrat Meneses i Ignasi Tomàs s’encarregarà de la direcció escènica.

 

Els cantaires estaran acompanyats per un conjunt instrumental: Montserrat Margalef , clarinet; Oriol Mula, flauta; Daniel Gil, violí; Amaia Ruano, violoncel; i Daniel Garcia, arranjaments i piano, més dos solistes: Germán de la Riva, baríton i Claudia Schneider, soprano.

 

A la primera edició de Cantagran! hi van participar prop de 80 cantaires que van interpretar també al Teatre Monumental “Cantàvia”, una cantata escrita i composada per Joan Vives i Piti Espanyol.

 


L’entrada és gratuïta amb invitació que es pot recollir fins divendres a la tarda a la Direcció de Cultura (carer de Sant Josep, 9),  al web entradesculturamataro.cat i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans a la taquilla del Teatre Monumental.