Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Sirena CN Mataró guanya la Copa LEN

Escoltar

La Sirena CN Mataró guanya la Copa LEN

El Centre Municipal d'Esports El Sorrall es va omplir per animar les waterpolistes mataronines



Mataró va viure ahir a la nit la culminació d'una cita històrica per a la ciutat. Per una banda, Mataró va acollir una final europea esportiva i, per l'altra, un equip mataroní se'n va endur la gesta. La Sirena CN Mataró va guanyar ahir la F-4 LEN Trophy de waterpolo femení al vèncer el Vouliagmeni NC de Grècia en un Centre Municipal d'Esports El Sorrall ple de gom a gom que va animar sense treva les noies del waterpolo.


 

El camí de l'èxit va començar divendres amb el partit que va disputar La Sirena CN Mataró amb l'Uralochka Zlatoust de Rússia. Les mataronines es van imposar amb un marcador de 16 a 12. El primer partit de semifinals el van jugar el Vouliagmeni NC de Grècia amb el Szentesi VK d'Hongria. Les gregues van guanyar 12 a 9.

 

Dissabte va ser el gran dia, el dia esperat de la final. Abans de tocar aigua les mataronines però es va jugar el partit per aconseguir la tercera plaça de la F-4 LEN Trophy. El Sventesi VK es va enfrontar a l'Uralochka Zlatoust i van ser les hongareses que van aconseguir el bronze a la tanda de penalts deixant el marcador en un 18 a 15.

 

A les 20.45 h va començar la final. El Centre Municipal d'Esports El Sorrall a vessar va acompanyar i animar en tot moment les noies de Florin Bonca i Pau Cardenal. En un partit molt igualat i trepidant les mataronines van poder finalment desfer-se de les gregues i quan va sonar el xiulet de final de partit la victòria era per a les mataronines: 5-6.

 

Amb aquesta victòria La Sirena CN Mataró ha aconseguit el primer títol europeu i a més a més a casa i després de tenir també en el palmarès la Copa de la Reina fa poc més d'una setmana.

 

Al partit hi van assistir l'alcalde de Mataró, David Bote; el president de la Reial Federació Espanyola de Natació i màxim representant de la Copa LEN a Espanya, Fernando Carpena; el director general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig; el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Joaquim Fernàndez, i el regidor d'Esports, Josep M. Font, entre d'altres.

 

La final de la F-4 LEN Trophy la van retransmetre en directe m1tv, Mataró Ràdio i Esport3.