Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La VI Mostra d’Entitats aplega activitats i propostes de 65 entitats de la ciutat

Escoltar

La VI Mostra d’Entitats aplega activitats i propostes de 65 entitats de la ciutat

Se celebra durant el dissabte 8 d’octubre a la plaça de Santa Anna i La RieraLa VI Mostra d’Entitats se celebrarà aquest dissabte 8 d’octubre i té com a centre d’interès “L’associacionisme: compromís i servei a la ciutat”. En aquesta edició, que arriba després de la seva cancel·lació per mal temps el passat 18 de juny, hi participen 65 entitats de diferents àmbits com són la solidaritat, l’esport, el veïnatge, la cultura, el lleure, la immigració, el sector sociosanitari i el medi ambient. Les parades de les entitats estaran, de 12 h a 21 h, a la plaça de Santa Anna i La Riera. 
La mostra té per objectius difondre la tasca que realitzen les associacions a tota la ciutadania així com mostrar les possibilitats de col•laboració i creació d’un espai de trobada i intercanvi sobre els temes que treballen les entitats.


Enlairada de globus pels refugiats
Durant tota la jornada, els ciutadans podran participar en les activitats, tallers, jocs i actuacions que s’han programat per part de totes les entitats participants. Una de les novetats d’enguany serà una enlairada de globus en solidaritat amb els refugiats, una proposta del Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència.
Aquesta activitat és oberta a tothom i consisteix en deixar un missatge escrit en unes cartolines que es podran trobar a l’estand institucional de l’Ajuntament. Aquests missatges quedaran exposats a les tanques de l'espai d'activitats. A les 18 h 30 està previst enlairar 500 globus després de la lectura del manifest del Consell de Solidaritat, Cooperació i Convivència.
La Mostra d’Entitats de Mataró va néixer l’any 2004 responent a les necessitats de les entitats de difondre la seva tasca de voluntariat, oferir un servei a les persones i fomentar la interrelació entre les associacions. El format de la mostra s’ha adaptat als canvis socioeconòmics de la ciutat i actualment és una jornada bianual on les entitats participen per exposar la seva tasca i activitats.