Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Biblioteques de Mataró celebren el Sant Jordi fomentant la lectura amb les escoles de la ciutat

Escoltar

Les Biblioteques de Mataró celebren el Sant Jordi fomentant la lectura amb les escoles de la ciutat

Més de 1.700 escolars participaran a les sessions de contes i tallers de foment de la lectura del projecte “Sant Jordi a les escoles”

La Xarxa de Biblioteques de Mataró tornen a oferir a partir de dilluns 18 el projecte Sant Jordi a les escoles adreçat als diferents centres escolats de la ciutat per fomentar la lectura. Un total de 1.716 alumnes de diferents edats participaran a les sessions de contes i als tallers de foment de la lectura.


 

Fins al dijous 28 d’abril passaran per les biblioteques Pompeu Fabra i Antoni Comas 19 escoles de la ciutat per gaudir d’aquestes activitats. Els narradors triats per a l’ocasió són Íngrid Domingo, Eva González, Mon Mas i Blai Senabre que explicaran contes del món i El Bombeto farà l’activitat Traça’m, un taller de dibuix amb llum.

 

Les Biblioteques de Mataró i el Pla Educatiu Entorn (impulsat des de la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya) programen activitats de petit format de foment de la cultura amb les escoles de Mataró.