Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Biblioteques de Mataró proposen més de 30 activitats per a aquest estiu

Escoltar

Les Biblioteques de Mataró proposen més de 30 activitats per a aquest estiu

Ofereixen dos cicles: l’Empedrat de contes i els Capvespres als Jardinets durant els mesos de juliol, agost i setembre

La Xarxa de Biblioteques de Mataró, integrada per la Biblioteca Pompeu Fabra i la Biblioteca Antoni Comas, ofereix una àmplia programació durant aquest estiu a través de dos cicles: l’Empedrat de contes i els Capvespres als Jardinets. Durant els mesos de juliol, agost i setembre s’han programat més d’una trentena d’activitats diverses com ara hores del conte, concerts i recitals poètics.


 

L’Empedrat de contes arriba enguany a la sisena edició, encara que des dels inicis de la biblioteca es van obrir els jardinets per fer les hores del conte a l’estiu. Aquest cicle ofereix espectacles de petit format de música, dansa, titelles i teatre, entre d’altres. En total hi haurà 25 hores del conte especial. La Biblioteca Pompeu Fabra oferirà aquesta programació cada dimarts a les 18 h i la Biblioteca Antoni Comas els dimecres a les 19 h els mesos de juliol i agost, i el mateix dia però a les 18 h durant el mes setembre. Durant Les Santes, les Biblioteques de Mataró programen tres sessions especials de Les Santes: “Els tres porquets” de la companyia Veus-veus, “Bon vent i barca nova” de la companyia Ail’as i “En Bum i el tresor dels Pirates” d’Homenots.

 

La quarta edició dels Capvespres als Jardinets vol aprofitar l’espai acollidor dels jardins de la Biblioteca Pompeu Fabra per portar a terme un programa d’actes destinat al públic adult centrat en literatura i música. D’entre les sessions que es podran gaudir cada vespre hi ha la conversa amb el flautista Claudi Arimany, l’espectacle “Da, Da, Dahl!” amb Oriol Colomer i música de Mickey de los Reyes, un tast conduït pel Celler Nou de Mataró, la sessió de contes eròtics dins Les Santes amb Roser Amills, els tres concerts de formacions i músics locals com és el cas de Pink Lizard i la Coral Primavera per la Pau, i també acollirà una Mostra de glosa o cançó improvisada.

 

L’Empedrat de contes i els Capvespres alsJardinets hi ha activitats dedicades a l’Any Llull: “Faules de Ramon Llull” amb Assumpta Mercader, “Mestre Ramon i la màquina de pensar” amb Bernat Soler i la Mostra de Glosa o cançó improvisada i a l’Any Dahl: “El viatge de James” amb Teatre Aula, “Contes de xocolata” amb la companyia Fes-t’ho com vulguis, “Bestioles fastigoses” amb Martha Escudero i “Da, da, Dahl!”.