Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les platges del Varador i del Callao i l’Oficina de Turisme renoven un any més el segell de qualitat SICTED

Escoltar

Les platges del Varador i del Callao i l’Oficina de Turisme renoven un any més el segell de qualitat SICTED

L’acte de lliurament de distintius va tenir lloc ahir a Pineda

L’Ajuntament de Mataró va recollir ahir els diplomes i distintius SICTED obtinguts l’any 2015 per l’Oficina de Turisme i les platges del Varador i del Callao, en un acte de lliurament que va tenir lloc a Pineda de Mar.

 

Les certificacions del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED) estan promogudes per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i són un sistema integral de qualitat turística que té per objecte assolir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferts al visitant dins d’una destinació turística, englobant tant a empreses com a serveis turístics.

 

Per rebre aquesta distinció s’ha hagut de complir un manual de bones pràctiques en l’àmbit de personal, organització dels serveis, relació amb els proveïdors, instal·lacions, comercialització de productes, satisfacció de l’usuari i gestió mediambiental.

 

L’Ajuntament de Mataró va iniciar l’any 2009 el procés per a la implantació del distintiu SICTED. Al juliol de 2010, l’Oficina de Turisme i la Platja del Varador van obtenir la primera certificació i al 2011 la Platja del Callao. A més, aquestes dues platges també compten amb la certificació de la marca ‘Q’ de Qualitat Turística que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), que han obtingut ininterrompudament des de 2010.

 

En aquesta edició tres empreses de Mataró també han renovat la distinció SICTED: Antequem, SL - Arqueologia i Patrimoni cultural, el restaurant Lasal del Varador i Blaumar Bivalvia, SL d’esports aquàtics.