Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull el mercat Parc a Taula a la plaça de Santa Anna

Escoltar

Mataró acull el mercat Parc a Taula a la plaça de Santa Anna

El mercat se celebrarà el dissabte 19 de novembre, de 10 h a 21 hEl proper dissabte 19 de novembre, vuit productors de proximitat procedents de sis espais naturals de la Xarxa de parcs de Barcelona oferiran els seus productes a la plaça de Santa Anna, de 10 h a 21 h. 
En concret hi participaran les següents empreses organitzades en cinc carpes: Celler Serralada de Marina, Formatgeria La Cleda i Lola y Más que són del Parc de la Serralada Litoral; Celler Quim Batlle del Parc de la Serralada de Marina; Barcelona Ecològic del Parc del Montnegre i Corredor; Mel ecològica Valls del Montcau del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac; Can Pere del Parc del Garraf; i Can Pedret del Parc del Castell de Montesquiu.
Parc a Taula és un programa de desenvolupament econòmic, promogut per la Diputació de Barcelona, que vol destacar els valors naturals, culturals i paisatgístics dels parcs mitjançant la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat. En formen part 285 empreses vinculades a nou espais naturals de la província de Barcelona. En l’àmbit del Parc del Montnegre i el Corredor hi ha 55 empreses: 4 allotjaments, 5 establiments, 10 restaurants i 36 productors. Hi ha una aplicació per a telèfons Intel·ligents per conèixer tots els integrants d’aquest programa.
Una de les activitats que planteja el programa Parc a Taula és oferir àmbits estratègics de promoció i de negoci dels productes i serveis als membres adherits. En aquesta línia, els mercats Parc a Taula, com el que arriba dissabte a Mataró, són un instrument que permet la venta directa dels elaboradors, productors i cellers que comercialitzen sota la marca Parc a Taula.