Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus comença l’horari d’estiu i torna a fer un servei especial la nit dels focs amb tres línies

Escoltar

Mataró Bus comença l’horari d’estiu i torna a fer un servei especial la nit dels focs amb tres línies

El nou horari d'estiu serà vàlid des del dissabte 30 de juliol fins al diumenge 28 d’agost de 2016, ambdós inclosos

Mataró Bus comença aquest any l’horari d’estiu el dissabte 30 de juliol i el mantindrà fins al proper diumenge 28 d’agost, fent-lo coincidir amb l’inici del període de vacances de la majoria de mataronins.

 

Per fer-ne difusió, s’avisa amb anterioritat a tots els usuaris mitjançant cartells informatius a les parades, a l’interior dels autobusos i en les entitats col·laboradores, a qui també es lliuren els nous horaris.

 

 

Reforç pels Focs

 

La nit del 27 de juliol Mataró Bus torna a habilitar el servei especial “Nit Focs”. L’horari serà de 22 h a 2 h de la matinada, per tal que els ciutadans puguin desplaçar-se per veure els focs.

 

Enguany hi haurà 3 línies, una línia més respecte el 2015. D’aquesta manera la nit del 27 hi haurà un bus cada quinze minuts que farà el recorregut de la línia 10 (Cirera – El Cargol – Rodalies), línia 11 (Galícia – Rodalies – El Cargol) i línia 12 (Rodalies – Pl. França), tal i com es pot veure en el plànol. Aquesta freqüència pot veure’s influïda pel trànsit de l’avinguda del Maresme.