Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus disposa d’una APP per facilitar als usuaris informació sobre el temps d’espera, línies i parades

Escoltar

Mataró Bus disposa d’una APP per facilitar als usuaris informació sobre el temps d’espera, línies i parades

L'empresa Corporación Española de Transporte, S.A., concessionària del servei de Mataró Bus, ha creat una aplicació per a telèfons mòbils a través de la qual els usuaris podran conèixer el temps real d’arribada dels autobusos, informació sobre les línies, les parades més properes a la ubicació de l’usuari o avisos en temps real de la situació del servei.

 

La nova aplicació és gratuïta i es pot descarregar des de Google Play per a dispositius Android i des de APP Store per a Iphone, posant la paraula clau “Mataró Bus”. Els continguts de l’aplicació estan en català i castellà: una vegada instal·lada, l’usuari podrà modificar l’idioma.

 

L’aplicació compta amb un menú principal en el qual hi ha quatre opcions disponibles. La primera d’elles permet consultar el temps que falta perquè arribi el proper autobús a una parada concreta, introduint el número o nom de la parada o consultant-la a través d’un desplegable disponible per a cada línia. L’usuari també pot marcar algunes parades com a favorites per facilitar i agilitar cerques posteriors. 

 

La segona opció dóna informació general del servei. L’usuari podrà consultar, per una banda, els horaris i recorreguts reals i teòrics, així com el plànol de les diferents línies sobre el mapa de Google Maps i, per una altra banda, informació sobre els diferents punts de venda.

 

Hi ha una altra secció sobre parades més properes a la ubicació de l’usuari. L’usuari podrà conèixer on es troben les parades més properes a la seva ubicació en el moment de la consulta, que es presentarà en format de llista per ordre de proximitat, indicant la distància en metres i les línies que passen per la mateixa. També permet visualitzar sobre Google Maps la posició de l’usuari i les parades més properes.

 

I una quarta opció que permet accedir a la web de Mataró Bus, on hi trobarà informació sobre el servei.

 

Finalment, l’aplicació també compta amb una secció sobre avisos del servei i incidències actives. Amb ella, l’usuari estarà informat de qualsevol incidència que afecti al servei.

 

El proper dimecres 27 d’abril, a les 17 h, es farà la presentació de l’APP a la plaça de Santa Anna. S’hi instal·larà un autobús en el qual dos monitors identificats amb la imatge de Mataró Bus proporcionaran un targetó amb informació sobre l’APP i ajudaran a descarregar-la mitjançat el WiFi de l’autobús a aquells usuaris/es que hi estiguin interessats. Per amenitzar la presentació es farà una xocolatada per als assistents a l’acte.