Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus posa en marxa una campanya de conscienciació i civisme per garantir el bon ús dels autobusos

Escoltar

Mataró Bus posa en marxa una campanya de conscienciació i civisme per garantir el bon ús dels autobusos

Un monitor s’adreçarà principalment als escolars, amb consells i recordant als viatgers les normes d’utilització

Mataró Bus ha posat en marxa una campanya de conscienciació per donar consells als usuaris sobre civisme i seguretat a l’interior dels autobusos. Des d’ahir dilluns, 17 d’octubre, i durant tres setmanes, un monitor donarà assistència als usuaris a dins dels autobusos per recordar-los les normes d’utilització i aconsellar-los com accedir, baixar i comportar-se al bus.

 


L’assessorament se centrarà en quatre punts fonamentals: com comportar-se abans de pujar a l’autobús, quina és la millor manera per accedir, com estar dins del vehicle i com baixar. El públic principal al qual s’orienta la campanya són els escolars, tot i que s’adreçarà als usuaris en general.

 


El monitor estarà a bord dels autobusos en les hores d’entrada i sortida dels centres escolars, a les principals línies on s’ha detectat un major nivell d'incidents, ajudant els viatgers en els seus recorreguts i oferint informació a les parades.

 


S’han editat fulletons amb les normes d’ús i de convivència bàsiques per als passatgers de Mataró Bus. Aquesta guia facilita una sèrie de consells pràctics per als usuaris i contempla aquells actes i comportaments que no estan permesos a dins d'un autobús per seguretat i respecte a la resta de viatgers.