Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el Dia Mundial del circ acostant-lo a tots els públics

Escoltar

Mataró celebra el Dia Mundial del circ acostant-lo a tots els públics

El 16 i 17 d’abril es podran veure espectacles de circ i es faran tallers per als més menuts

Mataró celebra el Dia Mundial del Circ oferint diferents activitats per acostar el circ a tots els públics. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, organitzadora dels actes, implica als diferents col·lectius de la ciutat que treballen amb el circ a participar de l’efemèride. És el cas de l’Espai de Circ de Mataró Cronopis; Circulant, circ en moviment i l’Associació d’Integració Social Taller d’Idees. Es faran tallers de circ i es podran veure tres espectacles.


 

Dissabte 16 d’abril les activitats es concentraran a la plaça de la Muralla. Des de les 11.30 h hi haurà tallers de circ perquè els més petits puguin gaudir de diferents tècniques com el trapezi, les teles, l’acrobàcia, la pilota d’equilibris, el cable d’equilibris, els malabars i els rulos d’equilibri. Tot seguit, cap al migdia, es podrà veure l’espectacle del Circ Bombeta. Aquest és un projecte que neix el 2008 fruit de la sinergia creada entre Cronopis, associació que promou el circ des de la base, i l’Associació d’Integració Social Taller d’Idees amb l’objectiu d’ensenyar tècniques de circ a persones amb discapacitats intel·lectuals. La companyia oferirà un tast de diverses disciplines circenses.

 

El mateix dissabte al mateix espai però a les 18 h es podrà veure “Alone. Història d’un nàufrag” de la companyia Sebas. Aquest espectacle, creat a Can Gassol Centre de Creació d’Arts Escèniques de Mataró és un espectacle per a tots els públics que parla del viatge d’un personatge que arriba a una illa deserta després de sobreviure a un naufragi.

 

La celebració del Dia Mundial del Circ s’acabarà diumenge 17 d’abril a les 12 h al Pati del Cafè Nou i l’“LP MIX” de la Companyia LP. Aquest espectacle, que també serveix de festa de cloenda del cicle Sortim en Família, és un xou esbojarrat amb dos personatges estrafolaris que sorprendran i faran riure al públic amb malabars, equilibris i molt d’humor.

 

Totes les activitats són gratuïtes.