Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la Setmana del Voluntariat del 12 al 20 de desembre amb una desena d’activitats

Escoltar

Mataró celebra la Setmana del Voluntariat del 12 al 20 de desembre amb una desena d’activitats

L’acte central serà la Festa del Voluntariat el 16 de desembre



Avui, 5 de desembre, se celebra el Dia Internacional del Voluntariat, una jornada per reconèixer la tasca voluntària de persones i entitats que dia a dia construeixen un món millor. Mataró se suma a la celebració amb l’organització de la Setmana del Voluntariat, que es portarà a terme del 12 al 20 de desembre, amb una programació que inclou diferents activitats. 




La programació inclou una xerrada sobre la tasca de Metges sense Fronteres, dues tardes de contes a la Biblioteca popular de la Fundació Iluro, la construcció d’un arbre dels bons propòsits, una jornada de portes obertes a l’Hotel d’Entitats de la Fundació Hospital, una gran recollida de joguines, la participació a la Marató de TV3 que es porta a terme el diumenge 18 de desembre i la Marató de Donació de Sang que es farà durant el 20 de desembre.






Festa del Voluntariat 


L’acte central de la Setmana del Voluntariat és la Festa del Voluntariat que està prevista pel divendres 16 de desembre. L’acte es farà al Casal l’Aliança, a partir de les 20.30h, i vol ser una vetllada festiva per reconèixer la tasca de les persones que realitzen voluntariat a la ciutat i per visualitzar els projectes d’aquest àmbit a Mataró.




Durant la Festa del Voluntariat es donarà a conèixer el nou Punt del Voluntariat de la ciutat, un espai presencial i virtual dirigit tant a informar i acompanyar a les persones interessades en realitzar voluntariat, com a entitats de Mataró que tenen o volen tenir projectes de voluntariat.




La vetllada acabarà amb el concert del grup The Hanfris Quartet, un quartet barbershop masculí que interpretarà a cappella un repertori genuïnament americà.