Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró dóna les gràcies a les campiones

Escoltar

Mataró dóna les gràcies a les campiones

L’Ajuntament ha ofert avui una recepció oficial a l’equip de La Sirena CN Mataró



Mataró ha volgut agrair a l’equip de La Sirena CN Mataró de waterpolo femení la seva gesta a l’aconseguir en menys d’una setmana dos trofeus: la Copa de la Reina i la Copa LEN.


 

L’alcalde, David Bote, ha presidit aquesta tarda la recepció oficial a les waterpolistes. L’acte ha començat a les 19.30 h amb el parlament del regidor d’Esports, Josep M. Font; i tot seguit han intervingut l’entrenador de l’equip, Florin Bonca; la capitana, Marta Bach; i el president del Centre Natació Mataró, Joan Gros, que ha ofert a la ciutat les dues copes guanyades.

 

Ha clos els parlaments l’alcalde que ha lliurat una placa commemorativa en nom de l’Ajuntament de Mataró al president del club.

 

Mentre l’acte tenia lloc al Saló de Sessions, davant de l’Ajuntament centenars de persones han pogut seguir els parlaments a través d’una pantalla. El públic ha esperat impacient fins que les waterpolistes i l’equip tècnic de La Sirena CN Mataró han sortit al balcó, juntament amb l’alcalde, per oferir als mataronins els trofeus aconseguits.

 

La Colla Castellera Capgrossos de Mataró també s’ha sumat a la festa i ha construït un pilar d’homenatge.

 

A partir d’aleshores, les sirenes han fet seu el balcó i cadascuna ha pogut dir la seva encoratjades pel públic.

 

La recepció s'ha pogut veure en directe per Internet i per la televisió pública m1tv.