Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró és una de les seus del Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol 2017

Escoltar

Mataró és una de les seus del Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol 2017

La competició es farà del 2 al 7 de gener a diferents ciutats catalanes

Mataró serà una de les ciutats que acollirà el Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol 2017 de categoria infantil, cadet i juvenil, masculí i femení, que es durà a terme del 2 al 7 de gener a Catalunya. 




El Poliesportiu Municipal Eusebi Millan i el Poliesportiu Municipal Teresa M. Roca són els equipaments esportius que Mataró cedeix a la competició de handbol pel proper dia 7 de gener. Els partits es disputaran a les 9.00 h, a les 10.45 h i a les 12.30 h en les respectives pistes municipals. La final de la Copa Juvenil Masculí es disputarà, a les 10.45 h, al Poliesportiu Municipal Teresa M. Roca.




El campionat, on participaran més de 2.000 esportistes i on es disputaran més de 300 partits, està organitzat per la Federació Catalana d’Handbol, la Real Federación Española de Balonmano i el Consejo Superior de Deportes, comptarà amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments que seran seus del campionat com Mataró, Blanes, Lloret de Mar i Malgrat de Mar, Calella, Tordera i Palafolls.