Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró explica la Mostra de Teatre Juvenil i el projecte d’Escoles Orquestrals a la trobada de ciutats educadores

Escoltar

Mataró explica la Mostra de Teatre Juvenil i el projecte d’Escoles Orquestrals a la trobada de ciutats educadores

La propera trobada serà a la primavera del 2017

L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, van rebre, divendres 21 d’octubre, els representats de les ciutats de l’Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat, Granollers, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Tarragona, Terrassa i Saragossa. Totes elles formen part de la xarxa temàtica de la formació artística per a la cohesió social. Aquesta xarxa és un projecte de treball que lidera Mataró després que es decidís en la trobada, el passat 7 de març, de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores (RECE).
La jornada va servir per posar en comú i explicar alguns dels projectes que es porten a terme en algunes de les ciutats participants. Les explicacions van ser les següents:
- Mataró: Mostra de Teatre Juvenil i el projecte d’Escoles Orquestrals.- Sant Just Desvern: Programa d’arts plàstiques Crea-Art i programa d’Escriptura Creativa.- L’Hospitalet de Llobregat: Escola Municipal de Música.- Saragossa: Pla Integral del Centre Històric i projecte Vive Música i Orquestra Social Tornasol.- Lleida: Aula municipal de Teatre o el projecte d’arts plàstiques La Saleta de la Panera.
La propera trobada de la xarxa temàtica de la formació artística per a la cohesió social es farà durant la primavera del 2017, amb data encara per determinar.
La jornada de treball va comptar amb les actuacions d’alumnes de l’Aula de Teatre de Mataró i de l’Escola Municipal de Música de la ciutat. Els convidats de les ciutats participants també van poder conèixer la Nau Gaudí i van poder visitar Can Marfà, Museu del Gènere de Punt.