Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró intensifica a la primavera la presència a fires per captar més visitants a la ciutat

Escoltar

Mataró intensifica a la primavera la presència a fires per captar més visitants a la ciutat

L’Ajuntament participa a la Fira de Ciutats Modernistes de Terrassa i la Fira Modernista de Barcelona

El calendari de participació a fires per part de l’Ajuntament de Mataró s’intensifica durant la primavera. L’Ajuntament participa en tres esdeveniments promocionals destinats a difondre els atractius del patrimoni local i els recursos turístics que Mataró ofereix als visitants.

 

La primera cita és el proper cap de setmana a Terrassa. L’Ajuntament participa a la 14a edició de la Fira de ciutats modernistes i ho fa amb un estand compartit amb l’Ajuntament d’Argentona per fomentar la línia de cooperació en la difusió del patrimoni modernista entre els dos municipis, sobretot l’obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch. Es presentarà als visitants l’oferta de rutes i visites guiades i audioguiades i també la d’activitats nàutiques i del front marítim, així com l’oferta gastronòmica, comercial, d’allotjament, d’oci i de lleure. La fira té lloc els dies 7 i 8 de maig, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h al Raval de Montserrat i carrers de l’entorn.

 

La segona cita és del 6 al 8 de maig a Barcelona, al passeig Lluís Companys. L’Ajuntament participa en una acció de promoció turística organitzada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat: El mercat d’escapades.

 

Per primera vegada, l’Ajuntament de Mataró, amb la implicació de les empreses d’activitats turístiques de la ciutat, realitza una promoció específica als visitants. Les empreses Bosc Vertical, Niman Sub i Blaumar presenten la seva oferta habitual amb descomptes i preus especials en un fulletó que recull tota l’oferta turística de la comarca.

 

El quart esdeveniment promocional destacat durant aquesta primavera és la XII Fira modernista de Barcelona, que organitza l’associació de comerciants CorEixample i l’Ajuntament de Barcelona del 3 al 5 d juny a diversos carrers del centre (carrer de Girona entre Consell de Cent i Diagonal, i mercat de la Concepció). En aquesta ocasió l’Ajuntament de Mataró participarà juntament amb el d’Argentona i Canet de Mar per promocionar conjuntament el modernisme al Maresme.