Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa en la XII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores

Escoltar

Mataró participa en la XII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores

En formen part 480 ciutats de 36 païsosEl regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, assisteix avui a la XII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores (RECE) que se celebra a Rivas Vaciamadrid (Madrid) La jornada es fa cada dos anys i està organitzada per l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE).


 

En aquesta trobada, entre d’altres activitats, hi haurà la taula rodona “Ciutats educadores: 25 anys de compromís amb la igualtat d’oportunitats, la participació, la solidaritat i la democràcia” amb la participació de diferents municipis: Avilés, Sant Sebastià, Girona, Granollers, Màlaga, Saragossa, València i Rivas Vaciamadrid.

 

L’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) es va fundar el 1994. És una associació sense ànim de lucre constituïda com una estructura permanent de col·laboració entre els governs locals compromesos amb la Carta de Ciutats Educadores, que és el full de ruta de les ciutats que la composen. En aquests moments la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores està formada per 480 ciutats de 36 països.

 

En el marc de la trobada també es realitza avui l’Assemblea General Ordinària de l’AICE que informarà del treball de la RECE en el període 2013-2015, escollirà la comissió de seguiment i de la nova ciutat coordinadora per al període 2016-2018.