Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró torna a omplir de música els carrers amb motiu del Dia Internacional de la Música

Escoltar

Mataró torna a omplir de música els carrers amb motiu del Dia Internacional de la Música

El dia 18 de juny se celebra aquesta efemèride mundial amb actuacions diverses de grups musicals de diferents estils

Mataró s’afegeix una vegada més a la commemoració del Dia Internacional de la Música (21 de juny) acostant la música als ciutadans el proper dissabte 18 de juny. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament, la Casa de la Música de Mataró i l’Escola Municipal de Música de Mataró han treballat conjuntament en la programació d’una jornada amb actuacions al centre de la ciutat des del matí i fins les 22 h.


 

Els primers a començar seran les escoles de música de Mataró que des de les 11 h mostraran la feina que fan durant l’any a les aules als dos escenaris que hi haurà a la plaça de l’Ajuntament. A través de diferents formacions musicals com ara combos, Big Band i corals, es podrà veure les evolucions dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, l'Aula de Música Masafrets, l'Escola de Música El Carreró, l'Escola de Música El Liceu de Mataró i Cabezudo Músics. 

 

A la tarda els concerts es concentraran en dos espais: a la plaça de l’Ajuntament i davant l’Ajuntament. A les 17.30 h a la plaça de l’Ajuntament es farà el concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música de Mataró. Mentre que partir de les 18 h i fins les 23 h tocaran cinc grups musicals d’estils diferents, que van des del gòspel al metal, pasant pel rock alternatiu i el jazz. Els protagonistes seran els grups Batsküll, Stepmother, Gospelsons, Morros’s Band, Allaus i Fulcanelli, que han estat els finalistes d’entre la vintena que es van presentar a la convocatòria.