Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró treballarà per millorar les necessitats estructurals del barri de Cerdanyola

Escoltar

Mataró treballarà per millorar les necessitats estructurals del barri de Cerdanyola

El Ple, del passat 3 de novembre, va aprovar per unanimitat una esmena a la totalitat, presentada pel govern, sobre una proposta de resolució original presentada per VOLEMataró, ERC, ICV-EUiA, sobre les necessitats estructurals que pateix el barri de Cerdanyola. 




El text íntegre de l’esmena a la totalitat és el següent:




“El Barri de Cerdanyola és un dels barris més poblats de la nostra ciutat. El difícil context socioeconòmic que viu el conjunt de la ciutat es manifesta, amb aspectes aguts, al barri de Cerdanyola.




Cerdanyola té un conjunt d’entitats que fan una tasca social molt important.




Malgrat la inversió feta els darrers anys Cerdanyola presenta, encara, algunes mancances que cal abordar.




Per tot això es proposen els següents acords:




1. El Govern Municipal inclourà al pressupost i al programa d’actuació municipal (PAM 2017) un programa d’actuació pel barri de Cerdanyola que reculli, de manera integral, les accions que l’Ajuntament farà al barri.




El programa d’actuació al barri de Cerdanyola tindrà el següents apartats:




• Via pública. Mobilitat i seguretat.



• Polítiques socials.



• Reforç de les entitats socials.



• Comerç.



• Habitatge.



• Inversions.




2. El Consell Territorial serà l’organisme de participació i seguiment sobre el programa d’actuació al barri de Cerdanyola.




3. A partir de l’estudi dels diferents equipaments i espais públics actuals del barri de Cerdanyola, valorarem i treballarem una proposta de millora prioritzant les necessitats futures. El govern es compromet a incloure, en aquestes propostes de millora, l’ampliació de les instal•lacions dels equipaments esportius del barri així com a preveure el finançament del projecte i definir el pla d’usos d’aquest.




Per donar continuïtat a aquestes propostes es buscarà suport d’altres administracions. En aquest sentit es faran contactes amb el Govern de la Generalitat de Catalunya per reeditar programes com la Llei de barris o similars.”