Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA finalitza la urbanització dels vials en el sector del Rengle

Escoltar

PUMSA finalitza la urbanització dels vials en el sector del Rengle

L’empresa Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) ha iniciat aquesta setmana els treballs de pavimentació del carrer de Jaume Vicens Vives entre els carrers de Caldes d’Estrac i de Cabrils.

 

Les obres corresponen a la segona fase del projecte d’urbanització de l’illa 2 del Pla Especial de Millora Urbana El Rengle, i amb elles es finalitza la urbanització de vials al sector.

 

Els treballs els duu a terme l’empresa Construccions Deumal, SA, amb un pressupost d’adjudicació de 100.528 € (IVA exclòs) i tenen una durada prevista d’un mes i mig.

 

A més de la pavimentació del vial, s’executaran les connexions dels embornals, la il·luminació del carrer, la plantació de la filera d’arbrat i la senyalització vertical.

 

El Rengle és un nou sector que està en transformació urbana, on es permet l’activitat industrial, terciària i residencial. Actualment s’està finalitzant la nova seu de l’empresa del sector tèxtil Happypunt, el TecnoCampus està ampliant les seves instal·lacions a l’Edifici El Rengle, i s’està construint un edifici d’habitatges amb oficines i locals comercials.