Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Responsables de turisme de la Generalitat, la Diputació i de Turisme de Barcelona coneixen els atractius de Mataró

Escoltar

Responsables de turisme de la Generalitat, la Diputació i de Turisme de Barcelona coneixen els atractius de Mataró

Visiten el municipi en una visita de familiarització per promocionar el territori


Mataró acull avui dimecres una visita de familiarització per conèixer de primera mà els atractius i recursos turístics de la ciutat d’una vintena de tècnics responsables de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona i de Turisme de Barcelona.


 

Els participants a la visita són els responsables turístics que promocionen Catalunya i Barcelona a fires nacionals i internacionals, realitzen accions de promoció a l’exterior i organitzen a Catalunya visites de touroperadors, agents i periodistes per donar a conèixer el territori.

 

La visita de familiarització “Maresme en tren” ha començat aquest matí a Canet de Mar i els participants han arribat a migdia a Mataró on, en primer lloc, han visitat Can Marfà Gènere de Punt, del Museu de Mataró. A continuació han fet una passejada pel casc antic de la ciutat de descoberta dels principals recursos patrimonials i turístics que formen part de les rutes i visites guiades: Basílica de Santa Maria i conjunt barroc dels Dolors, mercat de la plaça Gran, restes dels antics banys romans de Can Xammar, edifici neoclàssic de la Peixateria, carrer de Barcelona, plaça de Santa Anna. Durant la passejada han fet una parada a Casa Graupera, on han presenciat una demostració d’elaboració artesanal de neules.

 

Els visitants també han pogut conèixer de primera mà la Nau Gaudí, quilòmetre 0 de l’obra del genial arquitecte modernista i seu de la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya.