Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un alumne de 4t del Col·legi Maristes Valldemia guanya el concurs de disseny de la nadala de l’Ajuntament

Escoltar

Un alumne de 4t del Col·legi Maristes Valldemia guanya el concurs de disseny de la nadala de l’Ajuntament

La proposta guanyadora dibuixa la Terra sostenible com a millor regal de Nadal

Guillem Vila, del Col·legi Maristes Valldemia, és el guanyador del concurs convocat entre les escoles de Mataró per decidir quina imatge il·lustrarà la nadala institucional de l’Ajuntament, que s’envia en format electrònic. És la primera edició del concurs, que enguany ha tingut com a tema la sostenibilitat.

 


El concurs està organitzat pel Servei de Desenvolupament Sostenible amb la col·laboració de la Direcció d’Ensenyament, i s’ha adreçat als alumnes de 3r i 4t de primària dels centres educatius de Mataró. Quatre escoles han participat en la iniciativa: Escola Josep Montserrat, Escola GEM, Col·legi Maristes Valldemia i Escola Divina Providència.





L’alcalde, David Bote, la regidora de Sostenibilitat, Núria Calpe, i el regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, han lliurat aquest migdia els premis del concurs a la Casa Capell. El primer classificat, Guillem Vila, ha rebut pel seu treball “El món sostenible com a millor regal de Nadal” una joguina educativa i una caixa regal per a una experiència o activitat relacionada amb la natura. La proposta guanyadora serà la base per confeccionar la imatge gràfica de la felicitació de Nadal de l’Ajuntament.

 


També han rebut premi, en concret una joguina educativa, el segon i tercer classificats. El segon classificat ha estat un treball cooperatiu de l’Escola GEM que porta per títol “L’arbre del reciclatge” fet pels alumnes de 4t curs Marc Serra, Adam Bensaid, Oier Herranz, Pol Costa i Martí Rodríguez. El tercer classificat ha estat el treball “Els Reis del Reciclatge”, de Sira Xalabardé, també de 4t curs del Col·legi Maristes Valldemia.

 


Els centres educatius als quals pertanyen els premiats rebran com agraïment l’elaboració d’un estudi energètic i la possibilitat d’iniciar un procés de bones pràctiques energètiques.





Els treballs participants estaran exposats a la Casa Capell fins al 27 de gener de 2017.