Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una comissió de treball analitzarà el futur de la societat municipal d’urbanisme PUMSA

Escoltar

Una comissió de treball analitzarà el futur de la societat municipal d’urbanisme PUMSA

Ha d’elaborar una proposta en el termini de 3 mesos

L’alcalde, David Bote, ha aprovat avui per decret la creació d’una comissió de treball per analitzar la situació actual de la societat municipal d’urbanisme PUMSA, plantejar l’escenari o escenaris possibles de futur i la seva viabilitat, i proposar un full de ruta a desenvolupar segons les possibles opcions. La comissió de treball redactarà, en el termini de 3 mesos, una proposta que reculli aquests objectius.


 


La direcció política dels treballs a realitzar s’ha encarregat a la regidora d’Urbanisme i presidenta de PUMSA, Núria Calpe, i al regidor de Serveis Centrals, Juan Carlos Jerez. Així mateix, s’ha nomenat com a membres de la comissió al gerent de PUMSA, al gerent de l’Ajuntament , a l’interventor municipal –com a assessor en matèria econòmico financera– i al secretari de l’Ajuntament –com a assessor en matèria jurídico administrativa–.


 


La creació de la comissió s’emmarca en l’Acord de Govern i el Programa d’Actuació Municipal 2016, que contempla com una de les seves accions el compromís de reformular l’empresa PUMSA “per tal que es dediqui a la gestió de la rehabilitació urbana i les polítiques d’habitatge, donant lloc a un nou instrument al servei de la ciutadania”. L’objectiu principal de la reformulació de PUMSA ha de ser adequar la societat municipal a les necessitats que té la ciutat de Mataró, tot garantint els compromisos del govern en relació al Bon govern, l’ètica i la transparència; el reforç dels serveis públics i l’ocupació pública, i la sostenibilitat.