Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una desena de clubs mataronins organitzen un Torneig de futbol base en benefici de la lluita contra el càncer

Escoltar

Una desena de clubs mataronins organitzen un Torneig de futbol base en benefici de la lluita contra el càncer

La iniciativa solidària tindrà lloc dilluns 16 de maig als diferents camps de futbol

El regidor d’Esports, Josep Maria Font; els coordinadors del torneig, Laura Seijo i Francisco Rueda; el president de la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró, Albert Forns; i la responsable de relacions institucionals de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) a Barcelona, M. Àngels Ayra, han presentat aquest migdia el Torneig de futbol base a favor de la lluita contra el càncer que tindrà lloc el proper dilluns 16 de maig, de 9 a 15 h, als camps de futbol de la ciutat.

 

A la iniciativa estan implicats tots els clubs que pertanyen a la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró (UB Cirera, UE Mataró, Cerdanyola, Juventus, La Llàntia, Molins, Rocafonda, Pla d’en Boet, Liverpool i Mataronesa) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró. A cada camp de futbol, cada club organitzarà el seu propi torneig de futbol base en les diferents categories (des de l’escoleta a l’aleví), amb el mateix format i horari. Els participants al torneig seran els següents clubs: UD Cirera, UE Mataró, Cerdanyola, Juventus, La Llàntia, Molins, Rocafonda, Pla d’en Boet, Salesians i Valldemia.

 

Les entrades per accedir a les instal·lacions es podran adquirir per un preu de 5 € a tots els camps de futbol. La recaptació es destinarà íntegrament a l’AECC, associació que treballa per prevenir, sensibilitzar i acompanyar els malalts de càncer i a les seves famílies, i alhora finança projectes d’investigació oncològica que permeten un millor tractament i diagnòstic. El torneig ja es va celebrar al 2015 i va aconseguir recaptar 3.675 euros.

 

Cada club assumeix la despesa d’obrir i utilitzar el camp, el reg i els voluntaris. Els àrbitres dels diferents partits col·laboren de manera desinteressada.

 

A part de contribuir econòmicament amb l’AECC per ajudar els malalts de càncer i els seus familiars, el torneig té com a objectiu fomentar la prevenció de la malaltia amb l’esport i estils de vida saludables i aconseguir una cohesió de tots els clubs de futbol de la ciutat entorn un mateix objectiu.