Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una dotzena d’ajuntaments participen avui a Mataró en la segona reunió del Fòrum Tributari

Escoltar

Una dotzena d’ajuntaments participen avui a Mataró en la segona reunió del Fòrum Tributari

Els ajuntaments de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Badalona, l’Hospitalet, Sabadell, Terrassa, Mataró, Manresa, Cerdanyola del Vallès i Cambrils participen avui al TecnoCampus a una trobada tècnica organitzada pel Servei d’Ingressos de l’Ajuntament de Mataró per abordar les darreres novetats i qüestions tributàries que afecten l’àmbit municipal.

 

El regidor de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Mataró, Juan Carlos Jerez, ha estat l’encarregat aquest matí de donar la benvinguda als assistents a aquesta segona reunió de l’anomenat Fòrum Tributari d’ajuntaments. La primera reunió va tenir lloc a Terrassa.

 

Durant la jornada s’hi aborden des de l’experiència de Cerdanyola en tarifació social en els preus per serveis municipals fins a la creació d’una taxa per a la verificació d’habitatges buits a Sabadell. En el programa també hi ha un debat sobre la conveniència d’establir una taxa o bé un preu públic per a la gestió de residus o com les impugnacions de les plusvàlues en el cas de no produir-se l’increment del valor dels terrenys.