Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una jornada esportiva a la platja dóna el tret de sortida a l’inici de la temporada d’estiu

Escoltar

Una jornada esportiva a la platja dóna el tret de sortida a l’inici de la temporada d’estiu

Dissabte de les 9 a les 19 h hi haurà activitats al passeig Marítim, al Port i a les diferents platges

L’Ajuntament, a través de la Direcció d’Esports, i diferents entitats han organitzat una jornada esportiva a la platja per donar el tret de sortida a l’arribada de l’estiu amb l’objectiu de promoure les activitats que s’hi poden fer en aquest entorn. La jornada tindrà lloc el dissabte 18 de juny de les 9 a les 19 h.

 

Al llarg de l’estiu, i sobretot el juliol durant Les Santes esportives, les platges de Mataró acullen moltes activitats lligades amb l’esport. Per tal de donar rellevància i promoure els usos esportius d’aquest espai, s’ha organitzat una jornada esportiva en la qual hi haurà dansa, zumba, tennis platja, futbol platja, padelsurf, caiac, vela, volei platja i una sortida amb “golondrina”.

 

Les activitats es faran als camps de les diferents platges, al Port de Mataró i al passeig Marítim entre les 9 i les 19 h. Totes les activitats són gratuïtes menys el passeig amb “golondrina” i les sortides en caiac, vela i el padelsurf. Algunes necessiten inscripció prèvia.

 

Activitats al passeig Marítim:

 

. 10.30 h: exhibició de dansa

. 11.30 h: sessió oberta de zumba

 

A càrrec de Dansamil i Gimnàs Halteres.

 

Activitats a les platges:

 

. De 9 a 19 h: Camp 1 (platja del Varador, davant del Lasal), 1r Torneig Tennis Platja Xpalas. Inscripcions a: inscripcions@xpalas.com o al 691586121. Places limitades.

. De 10 a 12 h: Camp 2 (platja del Varador, davant el Centre Natació Mataró), Mostra de futbol platja.

. De 12 a 14 h: Camp 3 (platja del Varador), entrenaments de volei platja oberts a tothom.

 

A càrrec de XPalas, Associació Esportiva i de Lleure de Cerdanyola (AiELL) i Club Volei Mataró.

 

Activitats al Port de Mataró:

 

. De 16 a 17.30 h: sortides en caiac. Fins a 15 places per torn. Només majors de 8 anys (els menors de 16 anys hauran de venir acompanyats dels pares).

. De 16 a 17.30 h: sortides en vela. Fins a 10 places per torn. Només majors de 8 anys (els menors de 16 anys hauran de venir acompanyats dels pares).

. De 16.30 a 18 h: padelsurf. Fins a 5 places. Només majors de 14 anys (els menors de 16 anys hauran de venir acompanyats de pares).

 

Preu de cada sortida: 15 €. Imprescindible inscripció prèvia que es pot fer fins divendres 17 a les 15 h al telèfon 696 57 83 59 o a info@escolavelamataro.com.

 

A càrrec d’Escola Vela Mataró.

 

. De 18 a 19 h: sortida de passeig en “golondrina” amb possibilitat de bany. Fins a 25 places. Preu: 16 €. Inscripcions fins divendres 17 de juny a les 1 3h al 93 790 45 22 o per correu

electrònic a l’adreça: annamaria@blaumar.cat

 

A càrrec de Blaumar.