Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una persona mor en un incendi en un immoble del carrer de Pascual Madoz

Escoltar

Una persona mor en un incendi en un immoble del carrer de Pascual Madoz

Encara s’està investigant la causa que va provocar el sinistre

Ahir al migdia es va produir un incendi en un immoble de cinc plantes situat al carrer de Pascual Madoz, 28-30. L’incendi va tenir lloc a l’Escala B àtic A i va causar la mort d’una persona. A hores d’ara es desconeixen les causes que van provocar el sinistre.


 

Els Bombers de la Generalitat van rebre, a les 14.39 hores, l’avís d’incendi i van activar set dotacions dels Bombers que es van desplaçar al lloc dels fets juntament amb dotacions de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, 3 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tècnics de diferents serveis de l’Ajuntament de Mataró i de l’empresa municipal PUMSA.

 

En una mitja hora els Bombers van poder extingir el foc que va calcinar completament dues habitacions i la resta de l’habitatge va quedar parcialment afectat.

 

A l’interior del pis es va localitzar el cos sense vida d’una persona en una de les habitacions. La víctima es va trobar calcinada i encara no ha estat identificada oficialment tot i que es pot confirmar que és un amic dels llogaters.

 

La resta dels habitatges de l’immoble i la seva estructura no es van veure afectats i els veïns, una vegada apagat el foc, van poder tornar a casa seva. El subministrament dels serveis tampoc es va veure afectat. L’Ajuntament va gestionar que els llogaters del pis incendiat s’allotgessin en un hotel de la ciutat.

 

L’incendi va provocar també la caiguda de vidres al pati de l’Escola Joan Corominas. Els alumnes van ser traslladats a les instal·lacions de primària del centre que estan situades al carrer de Sant Pere, 4. Aquest matí s’ha procedit a netejar les restes que van quedar al pati de l’escola i està previst renovar la sorra de la zona afectada.

 

L’immoble on es va produir l’incendi és propietat de l’Ajuntament de Mataró i la gestió del lloguer dels habitatges la fa PUMSA L’edifici té 38 habitatges i es va construir el 1974. El pis incendiat té 70 m2 i estava llogat des de maig de 2014 en els actuals llogaters a través del programa de la borsa de lloguer.