Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

924 estudiants han estat assignats al TecnoCampus en el procés de preinscripció universitària de juny

Escoltar

924 estudiants han estat assignats al TecnoCampus en el procés de preinscripció universitària de juny

Nou titulacions tanquen matrícula sense deixar cap plaça lliure per al setembre

Els centres universitaris del TecnoCampus tenen com a resultat del procés de preinscripció de juny 924 estudiants assignats per al curs 2017-2018. Aquesta xifra, que certifica el creixement continuat que s'ha produït en els darrers cursos, és superior a la de l'any passat, en què la xifra va ser de 893 alumnes. 

 


Fruit d’aquesta alta demanda, són nou -les mateixes que l’any passat- les titulacions o dobles titulacions de grau que s’imparteixen al TecnoCampus amb nota de tall.

 


En la preinscripció de juny, les dades referents als estudiants que trien el TecnoCampus com a primera opció són especialment rellevants, ja que indiquen el nivell de preferència pel centre. Dels 837 estudiants van fer aquesta tria en primera opció pel TecnoCampus, 209 n’han quedat fora per la nota de tall, de manera que finalment són 628 els estudiants assignats en primera opció (un 70 % del total de 924 assignats, percentatge que el juny passat va ser del 60 %).

 


Els tres centres universitaris del TecnoCampus, tots ells adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, són l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i Escola Superior de Ciències de la Salut. L’oferta conjunta per al proper curs és de 12 titulacions de grau, 4 de doble grau, a més de màsters i postgraus. Nou titulacions quedaran plenes en la matrícula de juny, i no quedaran places per la de setembre.

 


Es preveu que la xifra dels estudiants matriculats el curs vinent superi de nou, com ja ha fet aquest curs, els 3.000 estudiants.