Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró finalitza les obres de renovació de la xarxa de clavegueram al carrer de Mossèn Josep Molé

Escoltar

Aigües de Mataró finalitza les obres de renovació de la xarxa de clavegueram al carrer de Mossèn Josep Molé

Aigües de Mataró ha finalitzat les obres de renovació de la xarxa de clavegueram i millora de la pavimentació al carrer de Mossèn Josep Molé. Els treballs van començar el passat setembre.

 


Les obres han permès solucionar les deficiències pel que fa l’estat de conservació de la xarxa. S’hi han instal•lat 151 m lineals de tub de PVC de 500 mm de diàmetre i posteriorment s’ha reurbanitzat el carrer substituint totalment calçada i voreres. El tram final del carrer, que no té sortida, s’ha urbanitzat amb prioritat invertida per donar la preferència de pas als vianants, tot facilitant la mobilitat.

 


Com a modificació respecte al projecte inicial, i a petició dels veïns, s’ha deixat una zona on no està permès l’aparcament de vehicles entre el carrer de Miquel Albà i les escales.Els treballs els ha executat la Unió Temporal d’Empreses Excavaciones Montserrat SL-Catalana d’Infraestructures i Serveis Associats, SL per encàrrec d’Aigües de Mataró, amb un pressupost d’adjudicació de 213.292.75 € (IVA inclòs).