Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa de clavegueram d’un tram de la ronda de Josep Tarradellas

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa de clavegueram d’un tram de la ronda de Josep Tarradellas

Aigües de Mataró ha iniciat obres de renovació de la xarxa de clavegueram a la ronda de Josep Tarradellas, en el tram comprès entre els carrers de Jaume I el Conqueridor i de Sant Joan Bosco. Els treballs van començar el 13 de febrer.La xarxa de clavegueram actual del carrer presenta deficiències hidràuliques en episodis de pluges, motiu pel qual la seva renovació està inclosa al PDCLAM (Pla Director de Clavegueram de Mataró). Per tal d’evitar aquesta problemàtica, es modificarà l’actual xarxa ampliant la seva capacitat. Dins aquestes obres de renovació es preveu la construcció de 199,70 metres lineals d’un col·lector de diàmetre de 600 mm i la construcció de sis pous de registre. Posteriorment, es reposarà el paviment.

 


Per informar d’aquest projecte es va realitzar una sessió informativa adreçada als veïns el passat 9 de febrer. El projecte i el calendari de desenvolupament de les obres també es van explicar el 21 de febrer en el marc del Consell Territorial de Cerdanyola.
Aquests treballs han estat adjudicats a l’empresa constructora Artífex Infraestructures S.L. per un import de 234.269,31€ (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de 14 setmanes. Mentre durin les obres el carril de circulació en sentit ascendent de la ronda restarà tallat en el tram on s’estiguin realitzant els treballs.