Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Gassol acull la sisena edició del Mercat del Film

Escoltar

Can Gassol acull la sisena edició del Mercat del Film

Els dies 3 i 4 de novembre es projectaran una vintena d’obres audiovisuals de proximitat



Posar en valor el cinema de proximitat. Aquesta és la voluntat del Mercat del Film, la jornada de l’audiovisual local que tornarà a celebrar-se els propers dies 3 i 4 de novembre a Can Gassol. El col·lectiu Hotel Elèctric i el M|A|C, Mataró Art Contemporani (centre d’art de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament Mataró) han tornat a unir esforços per celebrar la sisena edició d’aquesta jornada que mostra la producció audiovisual de factura mataronina i posar en valor la producció audiovisual local. Dins la programació s’hi podrà veure una mostra de la producció recent de creadors mataronins de diversos formats: curtmetratges, documentals, videoclips, spots, animació i videocreació.





El Mercat del Film Volum 6 començarà el divendres 3 de novembre amb l’acte “Fent una pel·lícula: Dos de nosaltres”. L’acte, consistirà en la presentació del projecte Dos de Nosaltres, un curtmetratge entre el documental i la ficció escrit, dirigit, protagonitzat i produït per Marc i Oriol Guanyabens, amb el suport d’Adrià Espí. El projecte, que actualment és un curtmetratge, està en procés de producció amb la intenció d’acabar convertint-se en un llargmetratge. Durant l’acte tindrà lloc una conversa entre Marc i Oriol Guanyabens, Ariadna Vázquez, professora del Postgrau de guió i direcció d’actors del Tecnocampus, i Lluís Josep Comeron, director de cinema, i estarà conduïda per Judith Vives (Hotel Elèctric). Tot seguit es projectarà el “work in progress” del projecte. 


 


Projeccions i un espectacle audiovisual en directe




La jornada central del Mercat del Film tindrà lloc el dissabte 4 de novembre a la tarda, també a Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques. A partir de les 18.30 h es projectaran vint projectes de factura mataronina en diferents formats. S’hi veuran websèries, videoclips, curts de ficció, documentals, vídeos de publicitat… tots ells de curta durada i que permetran copsar el moment actual de la producció local.




En acabar el passi, tindrà lloc una sessió a càrrec de Tatsumi & Masako (live) + Cobb (VJ), un espectacle audiovisual en directe. Tatsumi & Masako (live) + Cobb (VJ) és el projecte personal de Raül Sala. Amb aquest alter ego acumula des de fa deu anys un bon grapat de cançons, directes a diferents ciutats de Catalunya, presència a diferents festivals com l’Artclic! (2016), participació en diversos curtmetratges (Carne, 2004, seleccionat al Festival de Sitges o l’adaptació de la historieta deTomaz Lavric El Mulo, 2006), documentals (Sekhou Makalou, Abdul Tunkara) i també a l’obra de teatre Espais Buits dirigida per Kiko Martínez.




Ara Sala presenta els nous temes que integraran l’EP Fred Urbà, el qual serà editat per Aiguamoll Records en col·laboració amb HiddenTrack, en un espectacle audiovisual en directe en què el fil conductor és el futur distòpic descrit a la novel•la de George Orwell 1984. Aquesta és la tercera edició que Hotel Elèctric i M|A|C organitzen conjuntament el Mercat del Film, després que les tres primeres edicions van ser organitzades pel col·lectiu mataroní i es van realitzar a Les Esmandies. Tota la programació del Mercat del Film Vol.6 és gratuïta