Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la quarta edició del cicle de conferències "Els videojocs i els seus protagonistes"

Escoltar

Comença la quarta edició del cicle de conferències "Els videojocs i els seus protagonistes"

L'Escola Superior Politècnica organitza aquest cicle per acostar els estudiants a la indústria

Els professors del Grau en Disseny i Producció de Videojocs impulsen una nova edició del cicle de conferències amb professionals de diferents àmbits de la indústria dels videojocs. Sota el títol “Els videojocs i els seus protagonistes”, el cicle es consolida i celebra enguany la quarta edició. El cicle ha començat aquest mes d’octubre i durant tot el primer trimestre es portaran a terme diverses sessions.

 


Les conferències s’emmarquen dins de les assignatures d’Història i Indústria de Videojocs, de primer curs, i Empreses: Estudi de casos, de quart curs. Aquestes ponències permeten als estudiants fer-se una visió de com és la indústria real i conèixer professionals que treballen en diferents sectors de videojocs, com l’art, el disseny, el desenvolupament o el màrqueting, entre d’altres. Carlos Abril, desenvolupador de Saber Interactive; Pazos64, youtuber; NataschaRöösli, productora i desenvolupadora de negoci de Rock Pocket Games; Ramón Nafria, crític i desenvolupador de videojocs; Mariona Valls, directora d’art de Mango Protocol; o Marc Canaleta, cofundador de Social Point, són alguns dels ponents confirmats d’aquesta edició.

 


Algunes de les conferències s’enregistren i els vídeos de les ponències estan disponibles a Youtube, a la llista de reproducció “Els videojocs i els seus protagonistes”. L’última conferència es va dur a terme ahir dimecres 18 d’octubre i va anar a càrrec de Ramon Nafria, crític i desenvolupador de videojocs i cofundador de A Crowd of Monsters.

L’organització d’aquest cicle de conferències forma part de l’estratègia del grau per apropar els universitaris a la indústria i a les necessitats que tenen els professionals d’aquest mercat laboral.