Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocada la primera edició dels Premis ReimagineTextile

Escoltar

Convocada la primera edició dels Premis ReimagineTextile

Els guardons reconeixeran les millors idees empresarials i les millors start-ups emergents

El Tecnocampus i l’Ajuntament de Mataró, juntament amb el centre tecnològic EURECAT i l’associació ASEGEMA, han convocat la primera edició dels Premis ReimagineTextile, adreçats a emprenedors i empreses de recent creació amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació en el tèxtil. En la iniciativa també hi col·laboren la Diputació de Barcelona, ACCIÓ, AEI Tèxtils , Escola de Disseny LCI, Escola universitària Elisava , Moda 22, i Materfad.

 


L’objectiu d’aquests premis és contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró, mitjançant el suport econòmic, logístic i d’acceleració dels nous projectes empresarials.
Els Premis ReimagineTextile distingeixen dues categories. La primera s’adreça a reconèixer idees empresarials, amb un premi de 3.000 euros al primer classificat. La segona correspon a les millors start-ups emergents, que poden obtenir un premi en metàl•lic de 5.000 euros el primer classificat i 3.000 el segon. Els guanyadors rebran també suport en l’estudi de viabilitat tècnica del seu producte, mentoratge empresarial a mida , cessió i descomptes en l’ús d’espais d’incubació per desenvolupar el projecte empresarial al parc tecnològic del Tecnocampus, entre d’altres.
Els candidats que hi vulguin aspirar hauran de presentar abans del pròxim 15 de juny la seva sol·licitud de participació, amb un resum executiu del projecte i un vídeo de presentació. El jurat, format per les entitats promotores dels premis, donarà a conèixer la classificació el mes de juliol de 2017.


Una incubadora per a la innovació i la competitivitat

La Incubadora del parc tecnològic del Tecnocampus és una plataforma dissenyada per acollir nous projectes empresarials, que ofereix una moderna infraestructura plug&play i un catàleg de serveis de valor afegit per ajudar a convertir els projectes en empreses consolidades i competitives. Està ubicada al TecnoCampus Mataró-Maresme, un parc tecnològic i universitari on és possible formar, crear, innovar i connectar. Aquest parc està integrat per tres centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, 120 empreses allotjades, la incubadora i la preincubadora d’empreses, Eurecat, l’Oficina Mataró Empresa (OME) i un centre de congressos i reunions.