Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat el concurs "Mataró Viu l'Esport 2017" a Instagram

Escoltar

Convocat el concurs "Mataró Viu l'Esport 2017" a Instagram

Les fotografies es poden penjar a la xarxa social fins al 31 de desembre



La Direcció d’Esports de l’Ajuntament i Fotocine de la Unió Excursionista de Catalunya a Mataró organitzen el segon concurs de fotografies a través de la plataforma Instagram sobre esdeveniments esportius a Mataró i fora de la ciutat en què hi participin representants mataronins. La voluntat d’aquest concurs és promocionar l’esport mataroní, potenciar la presència de públic i la participació d’esportistes en esdeveniments esportius de la ciutat, així com també seguir a esportistes mataronins en els esdeveniments en què participen fora de la ciutat.




Per participar al certamen cal tenir un compte a Instagram -amb un perfil públic- i ser seguidor de @fotocinematarouec. Els participants juvenils han de ser menors de 18 anys en el moment de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Cada autor pot presentar un número il•limitat de fotografies, pujades a Instagram, utilitzant qualsevol tècnica.




Les fotografies es poden penjar fins al 31 de desembre, seguint el següent calendari:


-fins al 31 de desembre, amb l’etiqueta #mataroesport2017 o #mataroesport2017_juvenil


-del 15 al 28 de juliol amb l’etiqueta #mataroesportsantes2017 o #mataroesportsantes2017_juvenil




Cada mes es triaran 10 fotografies de cada etiqueta que formaran part de les fotografies finalistes. D’aquestes instantànies finalistes sortiran els guanyadors en les diferents categories, que es coneixeran durant el mes de gener de 2018.




Les fotografies finalistes s’exposaran al públic al llarg del primer quadrimestre de l’any 2018.






Primer concurs a Instagram “Mataró Viu l’Esport”


El Premi d’Honor del concurs a Instagram “Mataró Viu l’Esport 2016”, valorat en 300 €, va ser per a Josep A. Alvarez Roman. Els altres guanyadors han estat Irene Mestre com a primer premi, Mireia Álvarez en el premi juvenil i Arcadi Martin en el premi de les Santes Esportives.

 


Les 120 fotografies seleccionades al concurs “Mataró Viu l’Esport” a Instagram estan exposades a la Fundació Iluro fins al 16 d’abril.