Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal d’Hoquei, l’Estadi Municipal d’Atletisme i la Piscina Municipal tindran nous vestidors

Escoltar

El Camp Municipal d’Hoquei, l’Estadi Municipal d’Atletisme i la Piscina Municipal tindran nous vestidors

Les tres actuacions tenen un cost conjunt de prop de 140.000 €

L’Ajuntament de Mataró està renovant aquest estiu els vestidors de tres equipaments esportius: el Camp Municipal d’Hoquei, l’Estadi Municipal d’Atletisme i la Piscina Municipal. En el cas dels dos primers, les obres consisteixen en la instal·lació d’un nou mòdul de vestidors que se suma als existents per cobrir les necessitats dels equipaments, mentre que a la piscina s’han iniciat les obres d’ampliació del vestuari adaptat masculí.

 


Al Camp Municipal d’Hoquei les obres suposen el trasllat del mòdul que fa les funcions d’oficina a la zona d’accés per instal·lar el nou mòdul de vestidors, i també inclouen la instal·lació d’una graderia desmuntable amb estructura metàl·lica. Els nous vestidors tindran una superfície de 28,80 m², mentre que la grada disposarà d’una seixantena de seients.
A l’Estadi Municipal d’Atletisme el nou mòdul de vestidors ocupa l’espai on hi havia el mòdul de control antidopatge, que es reubica a l’extrem dels mòduls existents. Els nous vestidors estan formats per tres unitats estructurals i tenen una superfície construïda de 43,20 m².
Per últim, les obres de la Piscina municipal contemplen l’ampliació del vestuari adaptat masculí, que disposarà de dues dutxes adaptades, un WC també adaptat i l’ampliació de l’espai de vestidor. Aquestes obres inclouen la reforma dels lavabos destinats al públic.
Les tres actuacions suposen una inversió conjunta de prop de 140.000 €. En concret, els treballs al Camp Municipal d’Hoquei i l’Estadi d’Atletisme s’han adjudicat a l’empresa Chacosa Construccions SL, per un import de 47.984,27 € i 42.981,16 € (IVA inclòs), respectivament. Les obres van començar el 17 de juliol i tenen un termini d’execució de 8 setmanes, per la qual cosa es preveu que estiguin acabats la segona setmana de setembre. En el cas de l’actuació a la Piscina Municipal, s’ha adjudicat a Catalana de Treballs i Obres, SL per un import de 47.922,65 € (IVA inclòs). Les obres han començat aquesta setmana i tenen una durada prevista de 4 setmanes.