Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle Sortim en Família potencia la música en viu

Escoltar

El cicle Sortim en Família potencia la música en viu

La nova temporada inclou 11 espectacles per a petits i grans des del setembre al desembre





Diumenge 24 de setembre comença la nova temporada del cicle Sortim en Família apostant per la música en viu amb la novetat de la incorporació de la Casa de la Música de Mataró dins la programació, que inclou també les propostes del Grup Xarxa Mataró, Circulant. Circ en moviment i AACC Maresme Titelles. Fins al 17 de desembre, hi haurà 11 propostes de diferents disciplines escèniques: titelles, circ, teatre d’ombres, clown i concerts familiars, entre d’altres. La Direcció de Cultura aglutina, d’aquesta manera, l’oferta adreçada al públic familiar de caràcter professional que existeix a la ciutat ja sigui des de l’àmbit públic o el privat. 




La Casa de la Música és un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i Visualsonora, destinat a potenciar la música en viu en diferents àmbits: formació, creació i exhibició (concerts). A la Sala Clap s’inicia el cicle Xics’n’Roll, un programa d’activitats que contempla l’exhibició amb formacions musicals infantils, grups musicals que adapten les seves presentacions per al públic més menut. La programació inclou dos concerts familiars. El dia 24 de setembre serà el torn de “Bob Marley, 30 anys” a càrrec de Natxo Tarrés & The Wireless, un homenatge al rei del reggae en el 30è aniversari de la seva mort. El 26 de novembre el concert recordarà els cançons d’uns altres grans de la música, “The rolling Stones” amb les versions del grup Smoking Stones.




La Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró oferirà, el dia 14 d’octubre, un concert familiar que servirà com a presentació pública de tot el cicle. El Grup Xiula es plantarà a la plaça de l’Ajuntament disposats a capgirar l’ordre establert amb l’espectacle “Donem-li la volta al món”.




La Xarxa Mataró, entitat amb una llarga trajectòria programant espectacles familiars a la ciutat, proposa tres cites per als nens i nenes de la ciutat. La primera serà el 15 d’octubre amb una comèdia musical adreçada al públic infantil, però també al juvenil, “Aladdin #thepopmusical” a càrrec de La Roda Produccions. El 19 de novembre, es podrà veure al Teatre Monumental “El carreró de les bruixes” de Pocacosa Teatre. Aquesta és una història basada en les llegendes d’arreu de Catalunya en què les bruixes en són protagonistes. El darrer espectacle programat pel Grup Xarxa Mataró és “El petit Dalí”, un viatge al particular món del geni de Figueres a càrrec d’Únics Produccions que arribarà al Teatre Monumental el 17 de desembre.




L’AA CC Maresme Titelles oferirà també tres espectacles a la Sala Casal Aliança. La programació començarà el 8 d’octubre amb “Rita, la rínxols i els tres ossos”, una adaptació del clàssic a càrrec de Binixiflat. El segon espectacle sorgeix també d’un clàssic, del personatge de la castanyera. “La Castanyera perduda” de Sim Salabim es podrà veure el 12 de novembre. La darrera proposta és “Vet-ho aquí” amb què el 10 de desembre la companyia Tururuth ofereix passar una bona estona amb contes tradicionals, cançons, teatre d’ombres i amb la participació del públic.




La productora mataronina Circulant, circ en moviment tornarà a oferir grans espectacles de circ a la Sala Casal Aliança. El 5 de novembre els espectadors podran comprovar la força que es genera quan s’ajunten tres grans del circ del país: Boni, Miner i Patilles Artistes. Sota el nom de Los Barlou presenten “Set up”, una combinació de tècniques diverses com ara malabars, monocicles, màgia i molt d’humor. El 3 de desembre es podrà veure “Pensa en Wilbur!”, un espectacle d’equilibris, humor i pintura.






Venda d'entrades




Els espectacles del Teatre Monumental començaran a les 18 h, mentre que els espectacles de la Sala Clap i la Sala Casal l’Aliança ho faran a les 12 h.




El preu de les entrades varia en funció de l’organitzador. Els dos espectacles del Xic’n roll de la Casa de la Música a partir de 3 anys és de 8 € l’anticipada i de 10 € a taquilla, mentre que els adults pagaran 10 € si la compren anticipadament i 12 € a taquilla. Hi ha un pack familiar de 2 adults i 2 nens que valdrà 25 € anticipada i 30 € a taquilla. Pels espectacles del Grup Xarxa Mataró, 6 € els socis i 8 € l’entrada general. Els espectacles de la sala casal l’aliança tenen un preu de 7 €.




Per primera vegada a les oficines de la Direcció de Cultura es podran comprar les entrades de tots els espectacles. Es podrà fer de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de dimecres a divendres de 18 h a 20 h i al web entradesculturamataro.cat. La dels espectacles del Teatre Monumental també es poden adquirir a la taquilla des d’una hora abans de l’espectacle, mentre que les dels concerts de la Sala Clap es poden comprar al web codetickets.com i des de mitja hora abans a la taquilla.




Les entrades pels espectacles del Casal Aliança de Mataró, es vendran físicament a les oficines de l’Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22), de dilluns a dijous de les 9 h a les 18 h i divendres de les 9 h a les 14 h, a la botiga Artijoc i a la llibreria Buc de Llibres, i a la taquilla del Casal l’Aliança des d’una hora abans de l’espectacle. També es poden comprar online al web www.quedat.cat. Es poden reservar entrades anticipadament fins a una hora abans de l’espectacle a circalcasal@circulant.cat, pels de circ, i hola@binixiflat.cat, pels de titelles.





El projecte compta amb el suport de l’Aliança de Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració d’Artijoc, jocs i joguines; Buc de llibres; Abacus i el web Sortir amb nens.