Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell d’Infants dona suport a la Marxa de l’Or de la Creu Roja

Escoltar

El Consell d’Infants dona suport a la Marxa de l’Or de la Creu Roja

El Consell d’Infants treballa la solidaritat i la pobresa durant aquest curs



El Consell d’Infants de Mataró, l’òrgan participatiu que representa els infants de la ciutat, ha decidit enguany treballar la solidaritat i la pobresa. En aquesta línia els membres del Consell d’Infants, format per 16 escoles i 65 consellers i conselleres, han decidit donar suport a la Marxa de l’Or de la Creu Roja que se celebra el proper diumenge 11 de juny. 




Els consellers del Consell d’Infants han fet cartells amb frases relacionades amb l’entitat que es penjaran a cada quilòmetre de la Marxa d’Or, han organitzat punts d’informació i inscripció a les seves escoles amb el suport del voluntariat de l’entitat per recollir com més inscripcions millor. També han difós el missatge a través de Mataró Ràdio i M1TV amb l’objectiu d’incrementar el nombre d’inscripcions que normalment l’entitat aconseguia, uns 250 inscrits.




Per cada inscripció de 10 €, Creu Roja ofereix una samarreta, un entrepà i un obsequi. El Consell d’Infants participarà el dia de la Marxa d’Or amb la instal•lació d’una carpa al punt de sortida on s’explicarà què és el Consell d’Infants, i donant suport en el repartiment dels entrepans i avituallament de la caminada. També s’han organitzat com a equips de reporters per fer entrevistes a les persones participants en aquesta activitat solidària.




Cloenda Consell d'Infants




La cloenda del Consell d’Infants serà aquest any a l’aire lliure, el dimarts 13 de juny, a la plaça de darrere l’Ajuntament, a les 18 h. Allà, conjuntament amb l’alcalde i els representants de tots els partits polítics, els conselleres i conselleres explicaran la feina feta aquest curs sobre la solidaritat i la pobresa i es farà el comiat dels consellers i conselleres de 6è que ja acaben aquest any la seva participació en el Consell. L’acte es fa en el marc del Juny solidari i associatiu, i és per donar a conèixer el Consell a la ciutat de Mataró.