Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El curs arrenca avui al TecnoCampus amb prop de 3.200 estudiants de grau i postgrau

Escoltar

El curs arrenca avui al TecnoCampus amb prop de 3.200 estudiants de grau i postgrau

Les tres escoles universitàries ofereixen setze graus i dobles graus

El curs 2017-2018 arrenca avui al TecnoCampus amb l’inici de les classes dels graus i postgraus. Avui tornen a les aules tots els estudiants de grau dels estudis vinculats a la Universitat Pompeu Fabra –prop de 3.000- i al llarg del dels mesos d’octubre i novembre s’inicia el període lectiu de postgraus i màsters, en què es calcula que es matricularan uns 200 estudiants.

 


Durant la setmana passada es van fer les sessions de benvinguda als més de 800 estudiants de nou accés, que cursaran estudis de primer. Avui s’inicia la docència per a aquests nous estudiants i per als de cursos superiors, que cursen algun dels setze graus o dobles graus que s’imparteixen a les tres escoles universitàries del TecnoCampus, adscrites totes a la Universitat Pompeu Fabra: l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

 


Pel que fa als postgraus, el primer dels programes de postgrau que arrencarà és, aquesta mateixa setmana, el Màster en Cronicitat i Dependència, de duració bianual, i en què s’inicia la docència del segon curs. La propera setmana començaran el Màster d’Emprenedoria i Innovació i el Màster en Atenció a la Persona en Situació d’Urgència i/o Emergència. La matrícula per als programes que comencen a l’octubre i al novembre continua oberta, i tota la informació es pot consultar aquí. Aquest curs s’ha registrat un important augment de la demanda en els programes de postgrau, especialment en els màsters. Una de les principals novetats del curs és el Màster en Indústria 4.0 que es fa íntegrament a distància en col•laboració amb la UOC.

 




Estudiants estrangers




Coincidint amb l’inici de curs i d’acord amb l’estratègia d’internacionalització del TecnoCampus, divendres passat es va donar la benvinguda (a la imatge) als estudiants internacionals que faran una estada acadèmica a Mataró. Durant el primer trimestre seran 71 els estudiants provinents d’universitats d’arreu del que cursaran els estudis al TecnoCampus. Provenen d’Europa (Alemanya, Bèlgica, Holanda, Polònia, Croàcia, Finlàndia, Itàlia, Dinamarca, Regne Unit, República Txeca i Lituània), l’Àsia (Taiwan) i l’Amèrica del Sud (Argentina, Colòmbia, Taiwan i Brasil).