Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Front Marítim de Mataró acull prop de 40 actes esportius durant tot l’any

Escoltar

El Front Marítim de Mataró acull prop de 40 actes esportius durant tot l’any

L’Ajuntament dona suport a les activitats organitzades per entitats i clubs de la ciutatEl regidor d’Esports, Josep Maria Font, ha presentat avui, 20 de juny, els actes esportius que se celebren durant el 2017 en el Front Marítim de la ciutat. Durant tot el 2017, aquesta zona de la ciutat acull 38 activitats de diferents modalitats esportives i de diversa tipologia ja que hi ha esdeveniments competitius i d’altres de foment de l’esport però des d’una vessant més lúdica. 
El proper mes de juliol, amb una desena d’activitats, és el més actiu del calendari perquè se celebren Les Santes Esportives però el calendari esportiu mataroní inclou actes tots els mesos de l’any, des de gener fins al desembre. El calendari és viu i es poden afegir altres competicions i esdeveniments durant el transcurs de l’any.
La iniciativa de clubs esportius i entitats, amb el suport de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, fa possible que els esportistes i ciutadans a nivell particular gaudeixin d’un marc natural per poder practicar diferents esports i activitats saludables.

A l’acte de presentació, que s’ha realitzat a l’edifici del Consorci del Port de Mataró, també hi ha assistit el gerent del Port de Mataró, Joan Bellavista, i membres de diversos clubs i entitats.