Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern municipal es reuneix amb representants sindicals de la Policia Local per tractar solucions al conflicte laboral

Escoltar

El Govern municipal es reuneix amb representants sindicals de la Policia Local per tractar solucions al conflicte laboral

Els regidors de Via Pública, Núria Moreno, i de Serveis Centrals, Juan Carlos Jerez, s’han reunit avui amb representants sindicals de la Policia Local per tractar solucions al conflicte laboral existent.
A la reunió, que estava prevista des de feia més d'una setmana en el marc de les trobades que s’han anat convocant per atendre les reivindicacions del col·lectiu, han assistit representants del Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-CAT), de la central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F), dels comandaments i del Servei de Recursos Humans, a banda dels regidors.
Durant la trobada d’avui s’han tractat diferents reivindicacions que planteja aquest col·lectiu de treballadors públics, entre elles el clima laboral existent a la plantilla. Tal i com ja va anunciar ahir durant el Ple municipal, el Govern estudiarà les queixes respecte als comandaments. També en aquest sentit, s’està a l’espera de conèixer els resultats de l’avaluació de riscos psicosocials que l’Ajuntament va fer el passat mes de desembre. Pel que fa a les reivindicacions salarials, els sindicats han reiterat la seva petició d'un plus de perillositat.
El Govern ha anunciat la seva voluntat de seguir mantenint totes les reunions que siguin necessàries per arribar als acords que permetin resoldre el conflicte.