Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Nomenclàtor de la ciutat incorpora dos nous carrers, un plaça, una rotonda i una passera

Escoltar

El Nomenclàtor de la ciutat incorpora dos nous carrers, un plaça, una rotonda i una passera

La plaça de Montserrat Mompart és la incorporació amb nom propi que es va aprovar al Ple de juliolEl Ple del passat 6 de juliol va aprovar per unanimitat la incorporació de la plaça de Montserrat Mompart, el carrer d’Arenys, la passera dels Turons, el carrer de Xipre i la rotonda del Sorrall al Nomenclàtor de la ciutat. 
La plaça de la Mare de Déu de l’Esperança, al barri dels Molins, s’ha eliminat i ara es diu plaça de Montserrat Mompart. La plaça es troba situada just davant del bar que regentava Montserrat Mompart, al carrer de Mare de Déu de l’Esperança, coneguda popularment com la Montse, una dona que va treballar pel benestar dels veïns del barri procedents, en gran majoria, de les onades migratòries dels anys 50 i 60 i per la recuperació dels drets democràtics.
El carrer d’Arenys s’ha incorporat per donar nom a un nou vial que comunica l’avinguda d’Ernest Lluch i el carrer de Narcís Monturiol, a la zona universitària del TecnoCampus.
El carrer de Xipre es troba a la zona de la Via Europa, és de vianants, i travessa els carrers de Suècia, Dinamarca i Alemanya.
La rotonda del Sorrall se situa a l’entrada a la ciutat de Mataró per Cerdanyola, en concret és la rotonda que construeix la Generalitat a la C-60 i a la zona de nova urbanització que està portant a terme l’empresa municipal d’urbanisme PUMSA.
La passera dels Turons és un camí de vianants que va des de la plaça de França fins a la plaça de Gran Bretanya.