Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou parc urbà de salut del TecnoCampus s'obre al públic

Escoltar

El nou parc urbà de salut del TecnoCampus s'obre al públic

Es tracta del segon que es posa en funcionament aquest 2017

El TecnoCampus ha posat en funcionament un parc urbà de salut format per un circuit de wellness i un circuit esportiu i situat just al davant de l'edifici del parc, al passeig marítim. A l’obertura al públic hi han assistit l’alcalde, David Bote, i la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén.

 


La posada en marxa d’aquest nou parc urbà respon a la voluntat de l’Ajuntament de promoure estils de vida saludable i a la del TecnoCampus d’engegar iniciatives que, vinculades a l’activitat habitual del parc, connectin l’equipament amb la ciutat. En aquest cas, el TecnoCampus imparteix estudis de l’àmbit de la salut, i té com a projecte transversal el “Campus saludable”, que vol incentivar els hàbits saludables entre tota la comunitat d’estudiants, empresaris i visitants.

 


El parc es defineix com un gimnàs a l'aire lliure en un entorn natural, obert 365 dies a l'any les 24 hores al dia a persones de totes edats i nivells de condició física. El circuit de salut consta de set aparells de treball cardiorespiratori, mobilitat de les extremitats superiors, treball de força del tronc superior i inferior, i flexibilitat. El circuit esportiu consta també de set aparells, en aquest cas per treballar la força, l'equilibri o la flexibilitat. La inversió total en la instal•lació ha estat de 17.000 € euros.

 


Aquest és el segon parc urbà de salut de la ciutat que es posa en marxa aquest 2017. El passat mes de juny va entrar en funcionament el parc urbà de salut dels Jardins de l’Antic Escorxador. La instal•lació, que es troba al voltant de la Biblioteca Antoni Comas, disposa d’onze elements per fer exercicis per enfortir determinades parts del cos, aconseguir una millor flexibilitat i millorar la circulació, entre d’altres. Va tenir un cost de 10.073 €.