Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova la proposta del mapa escolar 2017-2022 per la innovació educativa

Escoltar

El Ple aprova la proposta del mapa escolar 2017-2022 per la innovació educativa

El Ple, celebrat el passat 2 febrer, va aprovar el document de criteris de planificació i proposta de mapa escolar de Mataró 2017-2022. Renovació del mapa escolar per a la innovació educativa. La proposta, presentada pel govern, va ser aprovada amb els vots favorables d’ERC-MES, C’s, VOLEMataró, PP i PXC, l’abstenció de la CUP i la regidora no adscrita i el vot negatiu del regidor d’ICV-EUiA. 
El nou mapa escolar suggerit per l’Ajuntament proposa convertir l’Escola Tomàs Viñas (Cerdanyola) i l’Escola Àngela Bransuela (Rocafonda) en dos Instituts-Escola; reduir les ràtios a infantil i primària progressivament fins a 20 alumnes per aula; construir dos nous edificis per a les escoles Joan Coromines i Germanes Bertomeu; i la creació d’un nou institut de secundària a Rocafonda.
El document del Mapa Escolar Mataró 2017-2022, que s’ha treballat en el Consell Municipal Escolar, amb les comunitats educatives i amb els grups municipals, és un text de propostes de planificació escolar que s’ha traslladat ja a la Generalitat, administració que té les competències en matèria de la creació, el desenvolupament organitzatiu i règim dels centres educatius.